Maak kennis met...

Onze Technieken

We besteden niet alleen aandacht aan jouw haar, maar ook aan jou als persoon. We leren je graag beter kennen, zodat we advies op maat kunnen geven.

Knip technieken

Wat is jouw style?

Haar kleuring

Welke kleur past bij jou?

Styling en föhn

voor vrouwen

Technieken

Kniptechnieken

Knippen is een vak apart. De basis leer je dan wel op school, maar het ontwikkelen van een eigen stijl gebeurt door de jaren heen. Door het werken in verschillende soorten salons en met verschillende mensen, pik je kniptechnieken op. Door af en toe flink in je vingers te knippen en te leren van de diverse modellen en verschillende haarsoorten, creëer je een kniptechniek die bij je past. Voor ons is niks te gek. Wil je volume of juist minder, heb je krullend haar of bijzonder stijl, laat ons jou het kapsel geven dat jou staat en bij je past. Laat je verassen, want voor ons is knippen niet alleen rechttoe rechtaan. Met de juiste kniptechniek, is het haar gemakkelijk te boetseren, omdat het precies in model valt en je blij naar huis gaat met een prachtig kapsel.

Technieken

Haarkleuring

Haarkleuring is een vak apart en tevens ons specialisme. Voor ons is kleuren een kunst. Ieder haar is immers anders. De een heeft veel pigment, de ander weinig. De een wil alleen de uitgroei bijwerken, de ander wil totaal iets nieuws. Weer een ander wil een waar kunstwerk. Niets is gek en alles is bespreekbaar. Laat ons weten wat je wilt en we overleggen samen de mogelijkheden. We kijken wat je staat en geven je advies over de kleur. Voor ons is kleuren als het ware een stukje chemie. Met de juiste combinatie van huidskleur, haarstructuur, haardracht en persoonlijke smaak, scheppen wij prachtige resultaten. De wens van onze klanten staat daarbij voorop. Aandacht geven aan het haar is een must en daarom werken wij uitsluitend met hoogwaardige producten van Revlon.

(30 min)

Styling en föhn service voor vrouwen

Zit je met je handen in het haar? Heb je onverwachts een feestje, iets belangrijks of een avondje uit? Heb je geen zin om zelf de föhn en borstel te pakken, maar wil je er wel fantastisch uitzien? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Make it different introduceert: Styling en föhn service Deze service houdt in dat we je haar wassen en in model föhnen zodat jij in een mum van tijd ‘ready to go’ bent. Kortom, heb je geen tijd of zin om zelf met je handen in je haar te zitten, kleed je mooi, kom langs en laat ons de perfecte look creëren die perfect past bij dat belangrijke moment.